Liontron Lithium 80 ah High Current

A lot of goods
€ 1.269,00
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
LTLIFE1280S
1 Item

De Liontron HighCurrent-batterijen zijn lithiumbatterijen met een hoge stroomsterkte als vervanging van een volledige 12V-loodzuurbatterij.

Aantal

Lithium LiFePO4 12,8 V 80 Ah Hoge stroom / hoge stroom

Geschikt voor hoge stromen tot 1200 A koudestartvermogen (CCA)

De Liontron ® HighCurrent-batterijen zijn lithiumbatterijen met hoge stroomsterkte als volwaardige 12V-loodbatterijvervanging. De accu is ontworpen als een high-end oplossing voor toepassingen waarbij gedurende korte tijd extreem hoge stromen nodig zijn, bijvoorbeeld voor gebruik met boegschroeven.

In vergelijking met loodbatterijen biedt het een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting. Ondanks het extreem lichte en compacte ontwerp kan de accu gemakkelijk een kortstondige stroom tot 1200A leveren.

PdfGegevensblad: LIONTRON HighCurrent 12.8V 80Ah
PdfVeiligheidsinformatieblad MSDS
PdfEU-conformiteitsverklaring (CE)

LTLIFE1280S
1 Item

Misschien wilt u ook

Antarion laadbooster DC/DC...

€ 299,00

De antarion  booster is een DC/DC converter voor het laden van een extra accu in voertuigen met intelligente dynamo, of ter bescherming van dynamo's indien   lithium LiFePO4  als huishoudaccu aanwezig is 

Antarion laadbooster DC/DC...

€ 399,00

De antarion  booster is een DC/DC converter voor het laden van een extra accu in voertuigen met intelligente dynamo, of ter bescherming van dynamo's in lithium LiFePO4 

Verwante producten (Er zijn 9 andere producten in dezelfde categorie))

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password