DHC AutoExact 12V 5A druppellader -

DHC AutoExact 12V 5A druppellader

Generate PDF
€ 59,00
Inclusief belasting
WE252106
50 Items

Acculader van DHC 12V met een kracht van 5.0Ah. Zeer geliefd in de automotive sector. Deze acculader laadt de volgende type accu's op: nat, MF, gel, CA en AGM. Het laadvermogen is: 1,2Ah tot 140Ah.
De DHC 5.0 12V beschikt over een onderhoudslaadmodus en een reconditioneringsmodus. Komt met zowel krokodillenbekken als aansluitogen.
Deze oplader kan aan de accu blijven hangen wanneer het voertuig voor langere tijd buiten gebruik blijft.

DHC AutoExact 12V 5A druppellader

De DHC AutoExact 12V druppellader levert een laadvermogen van maximaal 5A. Dit is daarmee een prima acculader geschikt voor bijvoorbeeld brommer, motor, auto en autobus.

Het laadproces bestaat uit 5 automatische stappen van desulfateren, laden, accu-analyse, monitoren van de accu en onderhoudsladen. Hierdoor blijft de accu goed onderhouden en vol zodat deze altijd voor u klaarstaat voor gebruik.

U kunt deze druppellader altijd aangesloten laten aan uw accu en u hoeft de accu niet los te koppelen van het voertuig of vaartuig. De lader houdt automatisch de laadstatus van de accu in de gaten en laadt, wanneer dat nodig is, de accu. U houdt hierdoor altijd een goed onderhouden en volle accu.

Geschikt voor
Deze druppellader is geschikt voor calcium, gel, AGM, onderhoudsvrije en natte lood-zuur accu's.

Laadproces indicatie
Met leds wordt het laadproces inzichtelijk gemaakt. Dit geeft u een indicatie van het stadium in het laadproces waarin de lader en de accu zich bevinden. Bij ongeveer 75% vol en 100% vol wordt dit ook aangegeven op de lader.

Beveiliging
De DHC acculader AE500 is beschermd tegen overladen, kortsluiting, verwisselde plus- en minpolen (ompoling) en beschermd tegen oververhitting.

Ophangen/ monteren van uw acculader
Aan iedere hoek van de lader zijn montage-gaten aanwezig. Hiermee kunt u de lader makkelijk monteren/vastschroeven op een vaste ondergrond.
 

Snoerlengtes
Lengte snoer van lader tot stopcontact: 160 cm
Lengte snoer van lader tot de accu: 50 cm

Meegeleverde accessoires
Bij de lader worden snoeren met accuklemmen (ook wel krokodillenklemmen genoemd) geleverd en tevens de zogenaamde eyelets waarmee u een vaste verbinding kunt maken op de accupolen. De lader is vervolgens gemakkelijk aan en af te koppelen met een snelkoppeling. 

Laadvermogen
Het laadvermogen van de DHC AutoExact AE500 geeft een laadvermogen van maximaal 5A voor 12V accu's. 

Laadtijd (indicatief)
De indicatieve laadtijd van een lege 100Ah accu door een acculader met een vermogen van 5A is 22 uur. Dit is berekend door de accucapaciteit van 100A te delen op de capaciteit van de acculader (100/5) en dan nog ongeveer 10% van die uren erbij op te tellen. 

Aansluiten en starten van het laden van uw DHC acculader
- Sluit altijd eerst de accu aan op de lader; eerst de rode positieve klem op de pluspool van de accu en daarna de zwarte negatieve klem op de minpool.
- Stop nu de stekker in het stopcontact.
- Het laden zal na enkele seconden automatisch starten.
- Als de accu vol is dan zal de groene led continu blijven branden en dan zal de lader automatisch overgaan in het onderhoudsladen.

Garantie
U heeft 2 jaar volledige garantie op uw acculader van DHC.

 

WE252106
50 Items

No customer reviews for the moment.

Verwante producten (Er zijn 16 andere producten in dezelfde categorie))

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password
close Shopping Cart
close Shopping Cart
Hulp nodig? Chat met ons
Start a Conversation
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar sales@cencparts.com
Bel ons om +31(85) 0804600 Van 9:00 tot 17:00 van Maandag t/m Vrijdag.