Televisies

TELE System is een sterke speler op de markt van consumentenelektronica en neemt inmiddels een leidende positie in. We richten ons met name op het ontwikkelen van televisies en zijn op dit gebied een echte expert. We zetten in op het bereiken van een zo groot mogelijk publiek en beschikken over een zeer ruim assortiment aan producten. Uiteraard voldoen onze elektronica aan alle vereisten die tegenwoordig gesteld worden. Denk hierbij onder andere aan ontvangst van televisiesignalen en natuurlijk een uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Door middel van zorgvuldig onderzoek kunnen we u producten aanbieden die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen en technische vereisten. We gaan zelfs nog een stapje verder dan enkel het technische aspect. Zo zorgen we voor fraaie en functionele ontwerpen, zodat onze elektronicaproducten nog aantrekkelijker worden voor u als consument. Onze producten zijn te herkennen aan hun kenmerkende TELE System design, waarbij strakke lijnen en grote beeldkwaliteit centraal staan. Zo maken we in ieder toestel een ideale combinatie van vorm en inhoud. Hiermee passen onze producten perfect in uw leven en in uw interieur. Alle modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn geheel afgestemd op de wensen van de Nederlandse consument. Zo beschikken onze televisies over een Fast Scan optie en kunt u gebruikmaken van vooraf geïnstalleerde Joyne lijsten en Ziggo kanalen (uitsluitend bij de Benelux versie).

Uw nieuwe TELE System toestel is zo helemaal bij de tijd Kies uit onze vele modellen de beste televisie voor bij u thuis.

Telesystem - Tv's - K4 - SMART

TELE system PALCO20X...

€ 269,00

TELE System introduceert PALCO20X de TV-reeks die 360 ° entertainment biedt, thuis of op vakantie.

Dankzij de 12V stroomvoorziening (voeding inbegrepen, adapter 12V * voor optionele sigarettenaansteker ( aansteker),

kunt u de PALCO20X ook buitenshuis gebruiken Thuis: caravans, campers, vrachtwagens, boten, enz.

TELE system PALCO32 LX10...

€ 299,00

TELE System introduceert PALCO32 FL10 de TV heeft een frameloos ontwerp en een dubbele tuner,

Digitaal Terrestrisch (DVB-T2) en Satelliet (DVB-S2) beide met H.265/HEVC 10bit encoding die hoge technologische prestaties combineert met maximaal gebruiksgemak.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password
Hulp nodig? Chat met ons
Start a Conversation
Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to aradadiya163@gmail.com ;)
Call us to +917405432608 from 0:00hs a 24:00hs
close Shopping Cart