Liontron Artic | Arctische lading en ontlading tot -30°C -

Liontron Artic | Arctische lading en ontlading tot -30°C

Generate PDF
€ 250,00
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
LX-HEAT12V
2 Items

LIONTRON ® Arctic laden en ontladen tot -30 ° C Achteraf inbouw,

LIONTRON ® Arctic laden en ontladen tot -30 ° C Achteraf inbouw kan  alleen bij Liontron  Boven 100 AH . En word alleen door de  dealer gedaan.

Beschikbaar voor alle LIONTRON LX-modellen met een capaciteit van 100Ah of meer

De nieuwe LIONTRON LX Arctic is de eerste LiFePO4-batterij die onbeperkt kan worden opgeladen en ontladen bij omgevingstemperaturen tot -30 ° C.

Opladen en ontladen tot -30 ° C

Maximale oplaad- en ontlaadprestaties bij extreme buitentemperaturen.

Eenvoudig achteraf in te bouwen

De Arctic Upgrade kan zonder problemen achteraf worden gemonteerd. Reeds aangeschafte LIONTRON-accu's van de LX-serie kunnen ook worden omgebouwd.

Voor mobiel gebruik

Ideaal voor caravans, campers en campers. Maakt installatie van de accu in het onverwarmde deel van het voertuig mogelijk.

Dit maakt ze de ideale keuze voor stacaravans, caravans en campers. Vooral bij reizen in koelere klimaten of bij het installeren van de batterij in het onverwarmde deel van het voertuig, bijvoorbeeld in het batterijcompartiment.

Het systeem bestaat uit twee energiezuinige verwarmingselementen die volledig automatisch worden aangestuurd door het BMS, die de laadstroom gebruiken om de celtemperatuur constant boven het vriespunt te brengen en zo maximale laad- en ontlaadprestaties garanderen, zelfs bij extreme temperaturen.

LX-HEAT12V
2 Items

Datasheet

Merk
Liontron
Garantie
5 Jaar* (2 Jaar Standaard + 3 Jaar Extra NA REGISTRATIE)

No customer reviews for the moment.

Misschien wilt u ook

LIONTRON LiFePO4 12.8V...

€ 1.682,60

LIONTRON LifePO4 12 V 150 Ah lithium batterij met Smart Bluetooth BMS - voedingsaccu voor camper, boot, camping of zonne-energie

LIONTRON® Smart Lithium LiFePO4 batterij 12,8V 150Ah (~1,92 kWh)

met volledig geïntegreerde BMS- en Bluetooth-bewaking. Extreem cyclusbestendig met meer dan 3000 cycli op 90% diepte van de ontlading (DoD). Afmetingen 350 x 260 x 175mm

LIONTRON LiFePO4 12.8V...

€ 2.173,60

Waarom LIONTRON ® LiFePO4-batterijen?

Een accu voor de hoogste eisen! Eén op één uitwisselbaar met loodbatterijen Gewichtsbesparing tot 70% Geringe zelfontlading, absoluut onderhoudsvrij Krachtige tractie- / opslagbatterij Snel en efficiënt laden en ontladen Maximale levensduur met extreem hoge cyclusstabiliteit Absoluut veilige lithiumtechnologie Geïntegreerd (BMS) batterijbeheersysteem

Verwante producten (Er zijn 16 andere producten in dezelfde categorie))

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password
close Shopping Cart
close Shopping Cart
Hulp nodig? Chat met ons
Start a Conversation
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar sales@cencparts.com
Bel ons om +31(85) 0804600 Van 9:00 tot 17:00 van Maandag t/m Vrijdag.