Liontron Lithium 80 ah High Current -

LIONTRON LiFePO4 12,8V 80Ah hoge stroom met BMS

Generate PDF
€ 1.292,60
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
LTLIFE1280S
2 Items

Hoge stroom Lithium LiFePO4 accu 12,8V 80Ah (~1kWh) met 1200A koudstart capaciteit (CCA) en volledig geïntegreerde BMS.

Extreem cyclusvast en optimaal voor toepassingen waar extreem hoge stromen nodig zijn voor korte periodes, zoals bij gebruik van boegschroeven.

Extra vrachtkosten

LIONTRON

Lithium LiFePO4 12,8 V 80 Ah Hoge stroom / hoge stroom

Geschikt voor hoge stromen tot 1200 A koudestartvermogen (CCA)

De Liontron ® HighCurrent-batterijen zijn lithiumbatterijen met hoge stroomsterkte als volwaardige 12V-loodbatterijvervanging. De accu is ontworpen als een high-end oplossing voor toepassingen waarbij gedurende korte tijd extreem hoge stromen nodig zijn, bijvoorbeeld voor gebruik met boegschroeven.

In vergelijking met loodbatterijen biedt het een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting. Ondanks het extreem lichte en compacte ontwerp kan de accu gemakkelijk een kortstondige stroom tot 1200A leveren.

Volwaardige vervanging van loodaccu's met een maximale levensduur.

Deze LiFePO4-batterij is een volwaardige loodzuurbatterij met alle voordelen van de lithium-ijzerfosfaattechnologie. De opslagbatterij is speciaal ontwikkeld om volledig te voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag aan opslagbatterijen worden gesteld.

De hoogste veiligheid en een lange bruikbaarheid, zelfs met regelmatige diepe ontlading, worden hier gegeven. De technologie maakt een extreem lange levensduur mogelijk, waardoor deze accu's de ideale tractiebatterij zijn.

Het biedt ook een aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energiereserves en een stabiele spanning, zelfs onder extreme belastingen.

De accu is geschikt om loodzuuraccu's zoals AGM of Gel een-op-een te vervangen zonder de laad- of ontlaadstructuur te veranderen. De accu is alleen geschikt voor 12V-installaties. Een parallelle aansluiting om de capaciteit te verhogen is mogelijk (serieschakeling op bijv. 24V is niet mogelijk).

De veiligste lithium technologie.

Absoluut intrinsiek veilig.

De batterijen zijn gebaseerd op de lithium-ijzerfosfaattechnologie (LiFePO4). Dit is momenteel de veiligste lithium-technologie. Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) bewaakt voortdurend de status van elke afzonderlijke cel en beschermt deze tegen onder andere overbelasting, overspanning en oververhitting. Dit voorkomt voortijdig uitvallen van de accu door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik vooraf.

Meer energie per kilo.

De accu weegt slechts 12,5 kg en is bijzonder gemakkelijk te vervoeren. Door de absolute bruikbare capaciteit vervangt hij in de praktijk loodaccu's met een capaciteit tot 160 Ah, ondanks de extreem lichte constructie.

LTLIFE1280S
2 Items

Datasheet

Merk
Liontron
Garantie
5 Jaar* (2 Jaar Standaard + 3 Jaar Extra NA REGISTRATIE)
Voltage
12 volt
Gewicht
12,5 kg
Soort Accu
Lithium
Formaat
280 x 188 x 178 mm

No customer reviews for the moment.

Misschien wilt u ook

Verwante producten (Er zijn 16 andere producten in dezelfde categorie))

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password
close Shopping Cart
close Shopping Cart
Hulp nodig? Chat met ons
Start a Conversation
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar sales@cencparts.com
Bel ons om +31(85) 0804600 Van 9:00 tot 17:00 van Maandag t/m Vrijdag.