Victron Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) niet-geïsoleerd -

Victron Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) niet-geïsoleerd

Generate PDF
€ 271,04
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
ORI121236140
1 Item

De Victron Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) DC-DC acculader niet-geïsoleerd is een professionele driestappen DC naar DC-acculader met ingebouwde Bluetooth.

De Victron Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) DC-DC acculader niet-geïsoleerd is een professionele driestappen DC naar DC-acculader met ingebouwde Bluetooth.

Deze Orion-Tr Smart-acculader kan gebruikt worden in 12V-systemen en is geschikt voor zowel loodzuur- als lithiumaccu’s. Er zijn modellen beschikbaar tot 400 W en een ongelimiteerd aantal eenheden kan op parallelle wijze aangesloten worden om het uitgangsvermogen te verhogen. Geschikt voor hoge temperaturen tot 55°C met een volledige uitgangsvermogen tot 40°C.Specificaties:
> Ingangsspanningsbereik: 10-17V
> Nominaal uitgangsspanning: 12,2V
> Uitgangsspanning aanpassingsbereik: 10-15V
> Uitgangsstroomstroom: 30A
> Uitgangsvermogen: 360W
> Galvanische isolatie: nee, niet-geïsoleerd
> Bedrijfstemperatuurbereik: -20 tot +55°C
> Vochtigheid Max. 95% niet-condenserend
> DC-verbinding: Schroefklemmen
> Maximale kabel diameter: 16 mm² (AWG6)
> Gewicht: 1,8 kg (3 lb)

Download de VictronConnect app


Download for Android from Play Store
Download for iOS from App Store
Download for Mac from App Store

De Victron Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) DC-DC acculader niet-geïsoleerd is speciaal ontwikkeld voor gebruik in systemen met een ECO (slimme) dynamo (Euro 5 / Euro 6). De uitgangen van dit model zijn niet-geïsoleerd waardoor de min (-) op de centrale massa of het chassis wordt aangesloten.

Door deze professionele driestappen DC naar DC-acculader kan de extra accu in voertuigen of boten ondanks de wisselende dynamo spanning toch goed worden opgeladen. De Orion-Tr Smart kan via Bluetooth gemonitord en geprogrammeerd worden, en op afstand bediend worden via een externe aan/uit-schakelaar. Bovendien is het apparaat voorzien van een motorbedrijf-detectiemechanisme.Bluetooth Smart ingeschakeld

Elke smartphone, tablet of ander toestel, met Bluetooth uitgerust, kan gebruikt worden om instellingen te controleren, te wijzigen en om de acculader bij te werken wanneer nieuwe softwarekenmerken beschikbaar worden.


Volledig programmeerbaar


> Batterijlaad-algoritme (configureerbaar) of vaste output.
> Slimme alternator compatibiliteit: detectiemechanisme draaiende motor.


Adaptieve 3-fasig laad algoritme: bulk – absorptie – float


Voor loodzuurbatterijen is het belangrijk dat tijdens oppervlakkige ontladingen de absorptietijd kort gehouden wordt om overbelasting van de batterij te beletten. Na een diepe ontlading wordt de absorptietijd automatisch verhoogd om ervoor te zorgen dat de batterij volledig opnieuw opgeladen wordt. Voor lithium-batterijen ligt de absorptietijd vast, standaard 2 uur. Als alternatief kan een vast uitgangsspanning gekozen worden.


Op afstand bediende aan/uit-functie

Een op afstand bediende aan-/uitschakelaar of relaiscontact kan worden aangesloten op een tweepolige connector. Als alternatief, kan de H-klem (rechts) van de tweepolige connector worden geschakeld naar batterij plus, of de L-klem (links) van de tweepolige connector kan worden omgeschakeld naar batterij minus (of bijvoorbeeld het chassis van een voertuig).


Parallelle schakeling

Alle modellen zijn kortsluitingsvrij en kunnen op één lijn gesteld worden om de uitgangsstroom te verhogen. Een onbeperkt aantal eenheden kunnen op één lijn verbonden worden.


Beschermd door hoge temperatuur

De uitgangsstroom zal verlagen bij een hoge omgevingstemperatuur.


IP43-bescherming

Wanneer geïnstalleerd met de schroefklemmen die omlaag georiënteerd worden.


Schroefklemmen

Geen bijzonder gereedschap nodig voor installatie.


Ingangszekering (niet vervangbaar)

Alleen bij 12V- en 24V-modellen.

ORI121236140
1 Item

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password
close Shopping Cart
close Shopping Cart
Hulp nodig? Chat met ons
Start a Conversation
Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar sales@cencparts.com
Bel ons om +31(85) 0804600 Van 9:00 tot 17:00 van Maandag t/m Vrijdag.